Opinii

Opinii, recenzii, informari, comentarii

Romania? Nu, Rroma-nia!
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de sscatalin in 2012-08-01 12:07
Am un presedinte las si mincinos. Lipsit de cuvant, lipsit de demnitate. Un smenar politic. Un rasgandac. Si mandru de asta.
Acest presedinte este emanatia perfecta a poporului tiganizat in care s-a intamplat sa ma nasc. Incult dar cu pretentii de smecher. Lenes dar cu gura mare. Paracios, turnator, las, nedemn, dar cu impresii de cinstit sau de invingator.

In ziua cu finala d-nei Dumitru am urmarit-o toata ziua. Detinatoarea aurului olimpic era favorita sa isi apere medalia. Speram si ma asteptam s-o faca. Vazandu-i prestatia lamentabila din finala am injurat-o cum mi-a venit la gura. Pentru ca a pierdut penibil, usor, pentru ca n-a luptat, pentru ca nu a avut determinare. Pentru ca, asa cum a spus antrenorul ei, s-a multumit cu putin. Adica a fost romanca. In mintea ei era suficient ca a ajuns acolo. Mersese si asa. Fentase...

Seara urmatoare am auzit despre declaratia ei cum ca nu a votat ca n-a sunat-o nimeni. Soarta a milioane e in joc si se decide la masa verde pentru ca ungurii nu si-au dat seama ca la referendum e de fapt unul de-al lor, pentru ca cineva nu a primit un telefon, pentru ca un presedinte n-are cuvant, demnitate sau curaj... Asta e Romania. Tara in care postacii isi petrec vremea pe net injurand jurnalisti care-si permit sa fie critici sau ironici. Tara in care manelismul a invins din nou.

Romania nu mai e roman-ia, tara inrudita cu anticii cuceritori, ci rroma-nia, tara tiganilor, unde hotii fura inclusiv in absenta iar presedintele e expert in alba-neagra!


Comentarii

1

de Enzo

2012-09-05 22:28

crede-ma..se intampla si eu sunt rokecrita si prietenul meu este rocker evident la scoala toti sa iau de el pt ka e boy si are parul lung unii fraieri din clasa ii spun gay..si-au luat nenumarate batai dar nu se invata minte akm sunt(em) intr-a 8-a deci mai departe Dumnezeu cu mila ce se va intampla totusi..nu kred ka merita asa ceva normal ca profii nu fac nimic nici nu ne asculta cand vorbim cu ei e oribil add love.ice_lemon daca vrei sa vorbim


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
Termeni si Conditii de Utilizare