Opinii

Opinii, recenzii, informari, comentarii

1 Decembrie. 2011 (1)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de sscatalin in 2012-08-03 17:41
Era 1 Decembrie. 2011. Smashing Pumpkins urma sa cante la Viena. Eu aveam doua bilete. Pentru mine si pentru ea. Un vis vechi de 16 ani urma sa devina realitate. De peste o luna numaram zilele. De mers, urma sa mergem cu masina ei. Mazda aceea veche si verde, prafuita.
Cu o noapte inainte ramasese la mine. Fusesem nu stiu unde - cum am putut sa uit? - si apoi pierdusem vremea pe afara-n frig pentru ca Zoli si Klaudia nu dormeau si nu aveam chef sa dam nas in nas cu ei. I-am urmarit o vreme pe geam, din casa scarii cum dereticau, sperand ca se vor duce naibii sa se culce. Dupa vreo 15 min de hlizit si asteptat am decis sa mergem sa ne plimbam prin districtul xiii.
Ne-am dus intr-un parc aproape, pe tatra utca, cu un efort mi-as aduce aminte si cum se cheama, apoi am luat-o agale printre blocuri catre malul dunarii. Fata cu funda neagra-n par era un pic ingandurata, infrigurata, dar foarte frumoasa, cand se uita la toate cladirile gandindu-se unde sa-i cumpere ta-su apartament ca sa ma lase pe mine sa stau pana se va intoarce ea de unde urma sa plece... Era frumoasa si cand strivea sub talpa cizmei frunzele uscate de pe trotuar. Pana la urma zgribuliti ne-am dus spre casa si ne-am culcat. Ea avea examen a doua zi de dimineata.
M-am trezit odata cu ea. Se imbraca pe marginea patului, schimband tricoul pe care i-l dadusem pe post de pijama cu camasa si puloverul. Imi placea stilul acela al ei de a se imbraca si pe corpul ei subtire arata tare bine. I-am pregatit un sandwish pentru drum si niste cafea. In timp ce - o bea am revazut planul pentru acea zi. Urma sa plecam pe la 2 la Viena ca sa ajungem la timp la concert. Cand a iesit pe usa mi-a zis: Azi e ziua ta nationala, nu? Ei bine, pana la 2 poti sa petreci si sa te distrezi, pentru ca eu nu pot sa sarbatoresc ziua asta cu tine...!
Am inghetat. Niciodata nu mi s-a parut mai unguroaica decat in acel moment si niciodata n-am constientizat-o mai tare. Vorbele acelea m-au durut enorm si cred ca s-a vazut pe fata mea. A spus rapid niste scuze si mi-a zis ca o sa discutam cand se intoarce. Apoi a plecat. Am plecat si eu la scoala. Am incercat sa-mi recapat buna dispozitie gandindu-ma ca desi nu-mi pot flutura steagul pe strazi, macar in mai putin de 10 ore o sa-mi vad trupa favorita. Live. De 1 Decembrie. Coincidenta sau nu, trebuia sa fie o zi de neuitat!

-va urma-

Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
Termeni si Conditii de Utilizare